onsdag, september 27, 2006

Dagar och andra dagar


Jag gillar kräm, kräm och annan kräm... Astrid Lindgren låter barn prata så finurligt.

Dagar och andra dagar. Idag är en tråkig dag.

tisdag, september 26, 2006

Skissgubbar



Jahapp. Har suttit och pratat lite med Anders och Sören som skapade Bert och Sune. Tårta och småprat i solen passar mig bra. Innan lunch ritade jag några gubbar och dagen innan det likaså. Visar resultatet av slött ritande och glatt experimenterande i mina skisser ovan.

måndag, september 18, 2006

Efter helgen



Var i Stockholm över helgen och strosade lite på Söder och i Rinkebys orientlivsbutiker. Spännande kontraster. Käkade äcklig bakpotatis på Soda och saftigt granatäpple från... tja, kanske Turkiet.

Skissade några katter och min svåger när han satt vid datorn.

onsdag, september 13, 2006

Illustration till en kund


NU har jag snart jobbat färdigt för idag. Solen har skinit hela dagen och jag har mest suttit inne. Önskar att jag kunde fått sitta ute på en bänk och sola.

Har i alla fall hunnit med att bla. rita en liten gubbe som skall vara med i ett nyhetsberv. Hämtade inspiration från en annan liten gubbe som jag gjorde till en kundtidning som aldrig blev av. Skissade även på Sherlock Holmes ett tag, men kom på att deras lille undersökare inte främst letar efter brottsligheter på webben utan mer undersöker effektiviteten. Gjorde först lite längre ben men tycker att han är sötare med kortare dito.

måndag, september 04, 2006

En dam som jag såg på min lunchpromenad


Since noone seems to read my blogs I've decided to start writing in Swedish. That's my first language and writing in English is a bit difficult to me. Please tell me if you desperately want me to write in English.

Idag såg jag en dam på stan. Jag har sett henne förut, men aldrig tänkt på att teckna av henne. Här är en skiss inspirerad av henne och hennes väldiga, strama hår.