onsdag, april 25, 2007

Inspirerad i ruffhet


I samband med ett illustrationsjobb hittade jag tillbaka till Josh Cochran och hans sköna stil. Skapade en illustration som hämtat inspiration från honom. Temat var att en bilannonsör valt att bara annonsera i en enda tidning.
Bläck och färgläggning i Photoshop.

måndag, april 23, 2007

Mandel


Jag har aldrig tänktpå det förut, men härom dagen blev jag sittande med en mandel i min hand. Tittade på den och fann den vacker. Vindlingar och växande mönster. Naturen är ett underverk.

onsdag, april 18, 2007

Paris c'set tres bien




Jag älskar Paris. Var där för första gången i mitt trettioåriga liv. Mums! Solen sken och människorna var snälla. Syren och körsbärsblom. Crepes och dragspelsmusik. Stenlagda gränder och guldskimrande paradavenyer. Skissade lite.

onsdag, april 04, 2007

Påsken är snart här


Underbara vårväder gör att knoppar brister och att vårens blommor slår ut. För någon vecka sedan hade vi påskliljor stående på bordet hemma. Odlade på någon stans där det är varmare än här. Tecknade av dem och lite annat på frukostbordet.

Härmapa



Hittade en underbar illustratör och härmade henne i en liten fiskillustration. Att härma är också ett sätt att lära.

Skulle tippa att hennes är gjord i akryl på papper medan min är gjord i Photoshop. Hennes (den undre) är den bättre förstås...

http://www.elratondecampo.com