fredag, juni 29, 2007

Placeringslappar


Fixade lunch på jobbet idag. Vi bjöd på sallad till förrätt, fiskpinnar och pulverpotatismos till huvudrätt och glass med jordgubbar till äfterrätt. Som bordsplaceringslappar hade jag ritat en liten fågel som ropade ut ett namn. Tecknad med blyerts. Så här såg den ut före och efter färgläggning i Photoshop.

måndag, juni 25, 2007

Torp

Slutklämmen på Torp var trevlig. Vädret blev mycket bättre och jag sålde några tavlor till. Pratade med många trevliga människor och hade det gott. Tack till er som köpte. Hoppas att ni blir nöjda med bilderna.

torsdag, juni 21, 2007

Tavlor hittar hem

Så har några tavlor fått komma till nya hem. Tavelförsäljningen på Torp går väl inte strålande, men det är kul att träffa mycket folk. Så här ser det ut i våra två små hörn av matsalen där utställningen är.





En ny bild hann jag få till också. En kyrka på en höjd. En av de andra utställarna, Sylvia Knut är lite förtjust i den. Det är kul.

onsdag, juni 20, 2007

Midsommar på Torp 2007

Igår var Elin, jag och Viggo på Torp utanför Örebro och hängde en utställning i matsalen. Vi svettades och slet i tavlor, foton och mobiler. Till slut såg det riktigt hyfsat ut. Mötte många av de andra trevliga utställarna. Det är alltid kul att träffa andra som har liknande visioner och brottas med samma funderingar.

Jag hoppas kunna posta några bilder inom kort.

tisdag, juni 12, 2007

Galleri garaget











Vi hade en härlig trädgårdsfest tillsammans med våra kompisar och passade på att ha ett minigalleri i garaget. Elin hade stickat, virkat och sytt, jag hade målat och vi båda hade fotograferat. Städade ur garaget, hängde upp några skärmar och upp med alla godbitar. Så här såg det ut.

Sängbord


Min pappa gjorde sängbord åt oss efter vår ritning. Två stycken, spegelvända mot varandre. Blev riktigt fina. Ska se till att fotografera dem när de väl sitter på plats.

fredag, juni 08, 2007

Open mind


Skapade en logga till vårt galet kreativa verktyg som heter Open mind. Ville tänka fritt och uppmana till detsamma.