lördag, mars 22, 2008

Plyplan


Vår lille kille som fyller två år om tre dagar är förtjust i flygplan. Nu har jag ritat just ett litet flygplan och en tiger till honom. Jag har tänkt att jag ska göra det som tryck på en liten t-shirt i födelsedagspresent. Hoppas att han gillar den.

onsdag, mars 12, 2008

Siffror


Jag tycker att det är så fint med typografi med volym. Ja, det är ju modernt nu och jag har fallit för trenden. Till senaste nyhetsbrevet för vår kund RAM har jag ritat några bulliga små siffror. Söta, eller hur?

Jocke & Praise Unit



Min kompis Joakim släppte en skiva tillsammans med sina galna gospelkompisar. Jag fick fota och fixa konvolut, nothäfte och tröjtryck. Nu har det gått ett år, men jag kom på att jag inte visat grejjorna för er än.

torsdag, mars 06, 2008

onsdag, mars 05, 2008

Ansiktsuttryck


Nu har jag suttit och ritat framför TV:n igen. Den här gången blev det en liten övning i ansiktsuttryck. Blä! Blyertsskisser färglagda i Photoshop.

tisdag, mars 04, 2008

Kumlakarta


En av kunderna på jobbet har bett oss göra en turistbroschyr. Vi har fixat och knåpat och nu har jag ritat en karta över Kumla kommun. Den pryder sin plats på baksidan av broschyren. Akvarell, tusch och Photoshop.